BLACK WEEK ☆ MINDST 25% RABAT ☆ KLIK HER!

Skagen Anita SKW2908

På lager

1.395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Skagen Anita SKW2908

Du får et særdeles velfungerende ur, hvor alle funktioner kan bruges og har et bestemt formål. Urene passer til enhver lejlighed med deres brede udvalg af modeller. 

Skagen Anita SKW2908 er et klassisk og smagfuldt dameur i en minimalistisk stil. Remmen er udført i rustfrit stål, og måler 30 mm i diameter og er 6 mm tykt.

Skagen Denmark
Skagen Demark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.
Meshlænke
Uret har en meshlænke i høj kvalitet. Meshlænken er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Skagen Anita SKW2908
EAN 4048803224106
Brands Skagen Denmark
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Guld
Rem Meshlænke
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 30 mm.

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på