SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Skagen Anita SKW2910

Skagen ure er designet i en klassisk og tidsløs stil. I vores udvalg af Skagen ure, kan du både få funktionelle og stilfulde smykkeure til en yderst fornuftig pris.  

Skagen Anita SKW2910 er et klassisk og smagfuldt dameur i en minimalistisk stil. Remmen er udført i rustfrit stål, og måler 30 mm i diameter og er 6 mm tykt.  

Skagen Denmark
Skagen Denmark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Skagen Anita SKW2910
EAN 4048803223741
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Skagen Denmark
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Stål
Rem Meshlænke
Størrelse
Urets diameter 30 mm.
Tykkelse 6 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Skagen Anita SKW2910

På lager

695 kr