OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Skagen Denmark
Skagen Demark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Skagen Holst SKW6608
EAN 4048803060858
Køn Herreure
Brand Skagen Denmark
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Meshlænke
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 42 mm.

Skagen Holst SKW6608

På lager

6% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 1.395 kr

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på