SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Med dette Skagen ur får du et elegant ur udførst i grålige toner hele vejen igennem. Uret har en klassisk størrelse og kommer med en behagelig meshrem. 

Skagen Denmark
Skagen Denmark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Skagen Holst SKW6608
EAN 4048803060858
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Skagen Denmark
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Grå
Urskivens farve Grå
Remmens farve Grå
Rem Meshlænke
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 6 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas

Skagen Holst SKW6608

På lager

30% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 1.045 kr