99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Skagen Holst SKW6653

På lager

19% rabat

Vejl. Pris: 1.295 kr

Specialpris 1.045 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Skagen Holst SKW6653

Skagen Holst SKW6653 er et klassisk og smagfuldt herre i en minimalistisk stil. Uret er udstyret med en lækker blå læderrem, og urskiven er i en mørke perlemors farve. Derudover måler urskiven 42 mm i diameter, og uret er 6 mm tykt. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Skagen Denmark
Skagen Demark ure er indbegrebet af dansk design og kvalitet. Med deres moderne, tidsløse og legende design samt høje kvalitetssikring får du et ur til enhver lejlighed.

Ud fra devisen ”Less is more” har Skagen gennem 30 år formået at skabe minimalistiske og tidsløse ure til en overkommelig pris. Netop kombinationen af klassisk design, god kvalitet og en fair pris er en af hemmelighederne bag Skagens store succes.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer SKW6653
EAN 4048803224052
Brands Skagen Denmark
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Læderrem
Bredde på rem 22 mm
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på