Solbrille-etuier

Produkter

Filtrering

Køn
Brand
Materiale
Farve
Tilbehør

3 produkter

Køb dit næste solbrilleetui hos Ditur

Hvis du går og mangler et solbrilleetui, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Ditur har vi et stort udvalg af solbrilleetuier af virkelig høj kvalitet. Derudover kan du finde et solbrilleetui i vores sortiment til enhver smag. Alle etuierne er virkelig funktionelle, så du kan opbevare dine solbriller sikkert uanset om du er på farten eller derhjemme. 

Det er vigtigt at have et solbrilleetui, fordi så undgår du at dine solbriller får nogle irriterende og grimme ridser og skrammer, som du vil blive virkelig træt af i længden. Derudover kommer alle solbrilleetuierne i vores sortiment af virkelig høj kvalitet, hvilket vil sige at det vil have en virkelig lang levetid samtidig med at det vil holde sig pænt med alderen.

Hos Ditur kan du finde et solbrilleetui i mange forskellige farver, såsom brun og sort. Derfor vil du finde et etui som falder i din egen personlige smag hos os.

Prisgaranti og dag til dag-levering på solbrilleetuier

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores solbrilleetuier. Det betyder, hvis du finder det sammesolbrilleetuier til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til voressolbrilleetuier? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle solbrilleetuier

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber etsolbrilleetui og ikke er tilfreds, så kan du altid sende det pågældende solbrilleetui tilbage, så du får lige netop detsolbrilleetui som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores brands. Af den grund kan du være sikker på at ditsolbrilleetui har en lang levetid. Garantien på etuiet variere alt efter, hvilket brand og hvilken model, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er påsolbrilleetuiet, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores produkter.

1