SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

SON of NOA Bracelet Brown Calf Leather

Dette brune læderarmbånd fra SON of NOA er et maskulint accessory. Armbåndet er udført i rå flettet kalvelæder og lukkemekanismen i børstet stål.  

Med dette flotte armbånd får du et lækkert accessory til et fedt jakkesæt eller hverdagssættet. 

Ditur.dk - armbånd til mænd

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Son Of Noa
Son Of Noa er et dansk designerbrand, der laver smykker til mænd. Kollektionen består blandt andet af armbånd i materialerne onyx, tigerøje og hæmatit samt lækkert kalvelæder med veldesignede låse i stål. I serien indgår også signetringe i sterlingsølv. Smykkerne går fint til en klassisk, hvid skjorte men matcher også uden problemer håndleddets nyeste tatovering. Lad et enkelt armbånd stå alene. Lad et eller to stenarmbånd spille op til dit armbåndsur. Eller sammensæt din helt egen kollektion, som kan bæres sammen eller hver for sig. En nem måde at bringe variation i garderoben til hverdag og fest.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 897-014- bb21
EAN 5711008324733
Type smykke Armbånd
Køn Herre
Brand Son Of Noa
Design
Smykkemateriale Læder
Smykkefarve Brun
Størrelse
Armbåndstørrelse Omkreds 21 cm

SON of NOA Bracelet Brown Calf Leather

På lager kun 1 stk. tilbage!

350 kr