CYBER MONDAY - OP TIL 70% - SHOP HER!

SON of NOA Bracelet Dark Brown Calf Leather

På lager

350 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

SON of NOA Bracelet Dark Brown Calf Leather

Dette grå læderarmbånd fra SON of NOA er et maskulint accessory. Armbåndet er udført i rå flettet kalvelæder og lukkemekanismen i børstet stål.  

Med dette flotte armbånd får du et lækkert accessory til et fedt jakkesæt eller hverdagssættet. 

Ditur.dk - armbånd til mænd

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Son Of Noa
Son Of Noa er et dansk designerbrand, der laver smykker til mænd. Kollektionen består blandt andet af armbånd i materialerne onyx, tigerøje og hæmatit samt lækkert kalvelæder med veldesignede låse i stål. I serien indgår også signetringe i sterlingsølv. Smykkerne går fint til en klassisk, hvid skjorte men matcher også uden problemer håndleddets nyeste tatovering. Lad et enkelt armbånd stå alene. Lad et eller to stenarmbånd spille op til dit armbåndsur. Eller sammensæt din helt egen kollektion, som kan bæres sammen eller hver for sig. En nem måde at bringe variation i garderoben til hverdag og fest.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds på 19 cm
Armbåndet er 19 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt kvindeligt håndled eller et mindre til almindeligt herrehåndled.
Specifikationer
Varenummer 897-003- G19
Brands Son Of Noa
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Læder
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 19 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på