99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

SON of NOA Cross cracked halskæde

På lager

495 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

SON of NOA Cross cracked halskæde 267 004-2

Smykkerne fra SON of NOA henvender sig til den moderne mand, som ønsker at have en moderne og klassisk stil. Smykkerne supplerer en klassisk hvid skjorte og kan let sættes sammen med et fedt armbåndsur.

Med dette flotte smykke får du et lækkert smykke til et fedt jakkesæt eller hverdagssættet. 

Kædens længde: 60 cm

Vedhængets højde: 29 mm

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Son Of Noa
Son Of Noa er et dansk designerbrand, der laver smykker til mænd. Kollektionen består blandt andet af armbånd i materialerne onyx, tigerøje og hæmatit samt lækkert kalvelæder med veldesignede låse i stål. I serien indgår også signetringe i sterlingsølv. Smykkerne går fint til en klassisk, hvid skjorte men matcher også uden problemer håndleddets nyeste tatovering. Lad et enkelt armbånd stå alene. Lad et eller to stenarmbånd spille op til dit armbåndsur. Eller sammensæt din helt egen kollektion, som kan bæres sammen eller hver for sig. En nem måde at bringe variation i garderoben til hverdag og fest.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Oxideret 925 Sterling Sølv
Guld og sølv smykker bliver mørkere med tiden, fordi de bliver udsat for ilt og gasser. Især sølvet bliver påvirket af det. For at imødekomme dette oxiderer man smykker. Dette frembringer en plan mørk overflade, der giver et mere mørkt og råt look.
Specifikationer
Varenummer 267 004-2
Brands Son Of Noa
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Halskæder
Materiale Oxideret Sølv
Farve Oxideret

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på