SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sort urrem i alligatorskind

Denne sorte urrem i alligatorskind, er et luksus produkt udført i 100 % ægte alligatorskind af den bedste kvalitet. Så leder du efter en lækker alligatorskindsrem, så har du her et perfekt eksemplar i det klassiske design. Der medfølger et spænde af høj kvalitet, som er udført i 100 % rustfrit stål. Alligatoren hører under racen krokodille, hvorfor nogle måske ville betegne remmen, som værende krokodilleskind. Remmen er i størrelsen 20 mm, hvilket er et af de mest anvendte mål for ure. Dermed vil remmen passe de fleste ure. Man kan måle sin nuværende rem der, hvor den er monteret på urkassen. Her måles bredden på remmen. måler den 20 mm. så vil denne aligatorskinds rem ligeledes passe dit ur. Ditur.dk har 90 dages returret på urremme, samt vi betaler for returporto i tilfælde af, at remmen ikke falder i kundens smag eller den ikke passer til kundens ur. Desuden har Ditur.dk har prisgaranti på alle urremme.  

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser.
Alligatorlæder
En højkvalitetslæderrem fra en ægte alligator. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 2266
EAN 5740002794846
Brand Ditur
Design
Remmens farve Sort
Rem Alligatorlæder
Størrelse
Rembredde 20 mm.

Sort urrem i alligatorskind

På lager

1.895 kr