Store vægure

Vægure har ikke kun den vigtige funktion at vise, hvad klokken er - det kan også udtrykke din personlige stil.

 

Store vægure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr229
    kr5095
Brand
Urværk
Diameter
Farve på urskive
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

92 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Store vægure til dit hjem

Vægure har ikke kun den vigtige funktion at vise, hvad klokken er - det kan også udtrykke din personlige stil. Uanset om du er til minimalistiske vægure med få detaljer eller et klassisk vægur i træ med tal. Et vægur kan med andre ord komplimentere stilen i dit hjem.

Hos Ditur har vi samlet de flotteste vægure, hvor vores udvalg tæller vægure fra ankerkendte brands som Seiko, Karlsson, Tidsløs og ikke mindst danske Arne Jacobsen. Der er med andre ord lidt til enhver smag. 

Du finder forskellige størrelser vægure på siden her, hvor de mindste måler 27 cm. i diameter, og de største måler 90 cm. i diameter. 

Gå på opdagelse i vores store sortiment, og find det vægur, der passer bedst til netop dit hjem - Vi har også et stort udvalg af vækkeure, hvis du mangler noget pynt til soveværelset..

Hvis væguret alligevel ikke skulle falde i din smag, er du som altid sikret 99 dages returret, ligesom du får dag til dag-levering og prisgaranti.

Store vægure med prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores vægure. Det betyder, hvis du finder det samme vægur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores store vægure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

3