Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr36745
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory
Smykkesten

Studentergave til hende

Til hende

Studentergave til ham

Til ham

Studentergaver 2022

Find den bedste inspiration og det største udvalg af studentergaver til både ham og hende. Vi kender alle lyden af glade studenter, der kommer dyttende gennem landskabet, mens de fester i højt humør. Det fortjener en fest og en flot studentergave! Her får du lidt inspiration til hvad du kan give studenten i gave. 

Uanset om huen er rød, blå, lilla, sort eller noget helt femte, så fortjener studenten en god gave for at markere den store dag, hvor huen lander på hovedet.

Studenterhuen markerer nemlig ikke kun kulminationen på 2 eller 3 års hårdt arbejde, men er samtidig et udtryk for, at man for alvor bliver en del af voksenlivet. Til at markere denne overgang er et ur en oplagt gave til studenten. 

Et ur er således et smykke, man har med sig mange år frem, og med et ur kan du med glæde tænke tilbage på den store dag. Hos Ditur.dk finder du gaveinspiration til både den mandlige og kvindelige student, og med mere end 3.500 ure i vores udvalg kan du med sikkerhed finde et ur til studenten. 

Inspiration til gaver til studenten

Nu hvor det er etableret, at en studentergave er på sin plads, er vi nået til den svære del. For hvad søren skal man i grunden give som gave til studenten? Fordi det kan være svært at finde ud af, og fordi studenten måske ikke har så mange ønsker, ender mange tit med at give penge som gave.

Men måske synes du, at det er lidt upersonligt og kedeligt at give penge som gave. Og hos Ditur.dk vil vi rigtig gerne slå et slag for en lidt mere personlig gave. En gave, som studenten også husker fem år efter. 

Hvis du vil sikre en uforglemmelig studentergave, har vi en masse oplagte produkter du kan kigge på. Vores udvalg indeholder både glimrende studentergaver til ham og til hende.  

Studentergaver til hende 

Når du køber gaver til kvinder, er der én ting som næsten altid er en sikker vinder. Smykker. Derfor er de også fuldkommen oplagte som studentergave til hende. 

Vi har både ringe, armbånd, halskæder, øreringe, solbriller og meget andet, som du kan gå på udkig efter, når du skal finde den perfekte studentergave. Vores udvalg af smykker spænder bredt i stil, udtryk og materialer, og er altid er høj kvalitet.  

Et eksempel på en glimrende gave til studenten er disse elegante armbånd fra Joanli Nor. Armbåndet er udført i forgyldt sterling sølv, og påsat med zirkonia sten. Eller hvad med denne smukke halskæde fra Pilgrim. Den smukke guld-halskæde med preciosa-sten giver et unik og elegant look, som helt sikkert vil se godt ud på den nyudklækkede student.   

Gå på udgik i vores store udvalg, og find den perfekte studentergave til hende. 

Studentergaver til ham

Når du skal finde en god studentergave til ham, går du aldrig galt i byen med et flot ur. Vi har et kæmpe udvalg af ure i forskellige stilarter og prisklasser, så du kan finde noget der passer godt til studenten. 

Hvis du ved, at han foretrækker et ur med lænke, har vi eksempelvis det lækre og moderne Dissing Chrono. Er han mere til ure med læderrem, har vi bl.a. det flotte Festina Chronograph. 

Hvis studenten ikke er til armbåndsure, eller allerede har et han elsker, har vi også et bredt udvalg af smykker til mænd. Gå på jagt i vores store udvalg af armbånd, ringe og halskæder, og så er vi sikre på, at du nok skal finde den perfekte studentergave til ham.  

Hvor meget skal man bruge på en studentergave?

Men inden vi helt når til idéerne, skal vi snakke om penge. For mange er i tvivl om, hvor meget det forventes, at man bruger på en studentergave. Det er desværre et spørgsmål, som der ikke er ét rigtigt svar på. Det kommer an på en række faktorer. Hvor tæt er jeres relation, jeres ‘gave-kultur’ og selvfølgelig hvor meget du er komfortabel med at betale. 

Grundlæggende bør du i stedet fokusere på at finde en gave, som du tror studenten bliver glad for, i stedet for at fokusere på, om du har brugt for meget eller for lidt på gaven. 

Heldigvis har vi hos Ditur.dk et bredt sortiment af varer i forskellige prisklasser. Derfor håber vi, at du kan finde en passende studentergave hos os. Hvis du er nervøs for, om du har købt noget, som studenten ikke bryder sig om, så husk at vi har 99 dages returret. 

Ovenfor har vi samlet nogle bud på, hvad du kan give i gave til studenten - til ham og til hende. 

Køb dine studentergaver på Ditur

Du kan trygt købe dine studentergaver på Ditur. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

Danmarks bedste priser og 99 dages returret

Som altid tilbyder vi prisgaranti på alle vores ure, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste.

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag-levering. Hvis du er nysgerrig på vores produkter, kan du altid gå på opdagelse i de tusindvis af positive anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot.

1