SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Studsgaard Chronograph Black/Blue

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have tidsløst dansk design. Uret har en sort lænke i rustfrit stål, som spiller godt sammen med urskiven i blå med guld markeringer. Uret har 3 kronografer, der giver uret et eksklusivt look. Derudover har urets skive safirbelagt mineralglas til en yderst skarp pris! 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Studsgaard
Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands.

På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Safirbelagt mineralglas
Uret er udstyret med safirbelagt mineralglas, der er en kombination af mineralglas og safirkrystaller. Denne kombination gør uret mere ridseresistent og er dermed bedre rustet mod slitage end traditionelt mineralglas.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Studs3-7
EAN 5740002793047
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Studsgaard
Movement
Urværk Kvarts
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Blå
Remmens farve Sort
Rem Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 11 mm.
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirbelagt mineralglas
Lumen Luminova
Stopur ja

Studsgaard Chronograph Black/Blue

På lager

28% rabat

Vejl. Pris: 699 kr

Specialpris 499 kr