99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

STUDSGAARD KVALITETS KORTHOLDER I LIGHT BROWN

På lager

349 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Studsgaard kvalitets kortholder i Light Brown

Med denne lækre kortholder i lysebrun læder får du kvalitet og funktionalitet i ét. Kortholderen har forskellige rum, med plads til sedler og kort. De kort, som du benytter mest, kan du med fordel sætte forrest, så disse kan skubbes op. Kortholderen er udstyret med RFID beskyttelse, så du ikke skal være nervørs for at have dine betalingskort i. 

Du får altså en smart kortholder i god kvalitet, med mange fede funktioner. 
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Studsgaard
Studsgaard er et dansk brand af nyere dato, der fokuserer på at producere ure til ekstremt skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands. Det synes vi giver super god mening, så man altid har et ur, der passer til det outfit man har på, fordi man kan have en stor ursamling i forskellige designs og farvekombinationer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Pw5
Brands Studsgaard
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Punge
Materiale Læder
Farve Brun

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på