OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Studsgaard Steel Grey

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have tidsløst dansk design. Uret kommer med en flot lænke i rustfrit stål, der spiller godt sammen med urkassen og den grå urskive med klassiske markeringer. Uret har et meget stilrent udtryk, hvor der særligt er lagt fokus på, at der ikke skal være for mange forstyrrende elementer, hvilket giver uret et mere eksklusivt look, men stadig til en yderst skarp pris. Uret kommer med safirbelagt mineralglas, som er en kombination af begge verdener, hvor det både er brud- og ridseresistent.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Studsgaard
Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands.

På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirbelagt mineralglas
Uret er udstyret med safirbelagt mineralglas, der er en kombination af mineralglas og safirkrystaller. Denne kombination gør uret mere ridseresistent og er dermed bedre rustet mod slitage end traditionelt mineralglas.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer Studs26
EAN 5740002793436
Køn Herreure
Brand Studsgaard
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 20 mm.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Safirbelagt mineralglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 40 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Studsgaard Steel Grey

På lager

599 kr
Modelserie
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på