SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Studsgaard Watch Roll Black

Denne watch roll er den perfekte rejsekammerat til ursamleren. Watch rollen har plads til 3 ure, så du kan have et ur med til forskellige formål på din rejse. Watch rollen er udført i full grain læder af højeste kvalitet, og kommer i sort. 
 
Længde: 22 cm
Højde: 7 cm
Bredde: 10 cm
Pudebredde: 6 cm
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Studsgaard
Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands.

På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer SWR-01
EAN 5740002795225
Type opbevaring Watch Roll
Brand Studsgaard
Design
Opbevaringsmateriale Læder
Opbevaringsfarve Sort
Funktioner
Urboks plads til 3 ure

Studsgaard Watch Roll Black

På lager

11% rabat

Vejl. Pris: 895 kr

Specialpris 795 kr

Modelserie