Stührling Aquadiver 3950A.6

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 1.745 kr

Specialpris 1.395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Stürhling
Stührling er et amerikansk urbrand, som Henry Fischer stiftede i 2002. Hans mission var at gøre luksusure til allemandseje. Med hårdt arbejde og gode forretningsmodeller lykkedes det ham at etablere et brand med kvalitetsure til fornuftige priser.

Stührling fremstiller deres ure af råvarer af højeste kvalitet. Hvert ur gennemgår en længere proces, hvor det fra designskabelsen til det færdige produkt tager 6 måneder. Processen består af finpolering, affasning, afslibning og pudsning. Hvert led i urlænken bliver ligeledes omhyggeligt affaset og pudset.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Specifikationer
Varenummer Stührling Aquadiver 3950A.6 - ST47
EAN 190638081929
Mærke Stürhling
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 14 mm.
Diameter 42 mm.

Vores kunder elsker os