OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Stührling Cobia Diver 966A.03

På lager

1.695 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Stührling Cobia Diver 966A.03

Dette dykkerur er perfekt til manden, der gerne vil have et unik design med hele 20 ATM (vandtæt til 200 meter tryk). Uret har en behagelig natorem i grøn, der spiller godt sammen med urskiven, som ligeledes er grøn med hvide markeringer.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Stürhling
Stührling er et amerikansk urbrand, som Henry Fischer stiftede i 2002. Hans mission var at gøre luksusure til allemandseje. Med hårdt arbejde og gode forretningsmodeller lykkedes det ham at etablere et brand med kvalitetsure til fornuftige priser.

Stührling fremstiller deres ure af råvarer af højeste kvalitet. Hvert ur gennemgår en længere proces, hvor det fra designskabelsen til det færdige produkt tager 6 måneder. Processen består af finpolering, affasning, afslibning og pudsning. Hvert led i urlænken bliver ligeledes omhyggeligt affaset og pudset.
Natorem
En kvalitetsrem i stof - også kaldet en natorem. Det er en behagelig og slidstærk rem, der føles rar om håndleddet.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
20 ATM / 200 meter
Uret er vandtæt til 200 meter (20 ATM). Det betyder, at det kan bruges til alle former for vandaktiviteter - herunder flaskedykning.
Specifikationer
Varenummer 966A.03
EAN 190638094264
Brand Stürhling
Urværk Kvarts
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Grøn
Remmens farve Grøn
Rem Natorem
Lænkens materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 22 mm.
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 20 ATM / 200 meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 43 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på