SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

SWISS MILITARY HANOWA FLAGSHIP CHRONO 6533102003

Spændende og klassisk herreur fra schweiziske Swiss Military Hanowa, i en klassisk farvekombination af guld og blå Uret kommer med en lænke i rustfrit stål, der giver uret et skarpt udseende. Uret har safirglas, som gør uret yderst modstandsdygtig over for ridser. Desuden kan uret klare et tryk på 10 ATM (100 meter tryk), hvilket betyder, at uret kan bruges til lettere vandaktiviteter. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Swiss Military Hanowa
Swiss Military Hanowa blev stiftet tilbage i 1963 af Hans Noll i byen Bienne, Schweiz. Selve ordet "Hanowa" er et akronym for "HAns NOll WAtches" med en klar henvisning til grundlæggeren af brandet.

SMH har formået at kombinere den klassiske "Swiss Made"-kvalitet med sporty og robuste designs af ure, der er inspireret fra det schweiziske militær. Her er det især robusthed, udholdenhed og præcision, der er i fokus, hvor også evnen til at urene kan fungere optimalt under ekstreme forhold, er en kernekompetence hos SMH.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
5 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med hele 5 års garanti. Det betyder, at du i 5 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 6533102003
EAN 7620958000612
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Swiss Military Hanowa
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Blå
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Datovisning Ja

SWISS MILITARY HANOWA FLAGSHIP CHRONO 6533102003

Udgået - kommer ikke igen

11% rabat

Vejl. Pris: 2.195 kr

Specialpris 1.945 kr