Switch Mod Kits

Her kan du få et unikt og anderledes design til dit Apple Watch.

Switch Mod Kits

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr995
    kr1595
Brand
Diameter
Farve på urkasse
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Rembredde
Tilbehør

8 produkter

Switch mod kits - Customize dit Apple Watch

Synes du at dit Apple Watch er begyndt at se lidt kedeligt ud, eller vil du har gerne give uret et mere stilfuldt look, så vil switch mod kits være noget for dig. Med et switch mod kit, så bliver det muligt for dig at skifte hele udseendet og udtrykket af dit Apple Watch. Uret vil få et helt unikt og anderledes design, som vil gøre uret mere egnet at have på, når du skal til de lidt finere anledninger. 

Med et switch mod kit, så får du en sømløs overgang mellem smartwatch, urkase og urrem, hvilket giver Apple Watchet et mere eksklusivt look.

Flere tusinde tilfredse kunder

Hos Ditur.dk er vi stolte af at have nogle af landets mest tilfredse kunder, og vi gør en dyd af at give vores kunder den bedste service. På Trustpilot finder du mere end 50.000 fremragende anmeldelser, som du kan læse her.

Skulle du mod forventning opleve problemer med dit værktøj eller dit ur, har du naturligvis 2 års reklamationsret, når du handler hos Ditur.dk. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på switch mod kits hos Ditur

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alt vores switch mod kits. Det betyder, hvis du finder det samme urværktøj til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores switch mod kits? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1