SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Vincero The Outrider Gunmetal

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil have italiensk inspireret design og høj kvalitet. Uret har en flot læderrem i grå, der spiller godt sammen med den grå urskive. Uret kommer med safirglas, der er ridsefrit. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Vincero
Vincero blev i 2014 grundlagt af vennerne og iværksætterne Sean, Aaron og Tim. De startede Vincero med en simpel mission om at lave herreure uden at hoppe over, hvor gærdet er lavest.

De tre venner var ved at være trætte af masseproduktionen af simple minimalistiske ure og ville i stedet prøve at skabe et brand, hvor der var fokus på et moderne, modigt design. Vinceros mål er at skabe solide kvalitetsure til en uovertruffen pris. Hver gang, du modtager et Vincero ur, vil du føle, at du har fået bedre værdi, end hvad du har betalt for.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Specifikationer
Varenummer GRAM-GRA-H03
EAN 749524584961
Køn Herreure
Brand Vincero
Urets diameter 41 mm.
Tykkelse 12 mm.
Urskivens farve Grå
Urkassens farve Grå
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Urværk Kvarts
Bredde på rem 22 mm.
Remmens farve Grå
Rem Læderrem
Stopur Stopur

The Outrider - Gunmetal

På lager

29% rabat

Vejl. Pris: 1.695 kr

Specialpris 1.195 kr