SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tidsløs Burgundy Oak Wall Clock

Tidsløs Burgundy Oak Wall Clock TDS-10005 - 28 CM er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en urskive i mørkerød træ og simple guld markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tidsløs
Tidsløs er et dansk brand etableret i 2018, som hovedsageligt producerer og designer vægure i minimalistisk nordisk stil.

Fra deres kontor i Esbjerg designer de vægure ud fra minimalistiske principper. Det hele sker i den nordiske ånd, og de vægter gode farvesammensætninger højt i designprocessen. Tidsløs bruger lang tid på at finde frem til de helt rigtige materialer med de helt rigtige egenskaber til de enkelte produkter.

Det fedeste ved Tidsløs er, at de har bibeholdt produktionen i Danmark, hvorfor alle deres vægure bl.a. er udstyret med kvalitetsurværket "Junghans", der sikrer et næsten lydløst urværk med lang levetid.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer TDS-10005
Type ur Vægur
Brand Tidsløs
Design
Urets materiale Rustfrit stål
Urets farve Rød
Størrelse
Diameter 28 cm. i diameter

Tidsløs Burgundy Oak Wall Clock

På lager

795 kr