OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Tidsløs Light Oak Wall Clock

På lager

549 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tidsløs Light Oak Wall Clock

Tidsløs Light Oak Wall Clock TDS-10001 - 28 CM er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en urskive i lyst træ med enkle og simple sorte markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. 

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet. 

 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tidsløs
Tidsløs er et dansk brand etableret i 2018, som hovedsageligt producerer og designer vægure i minimalistisk nordisk stil.

Fra deres kontor i Esbjerg designer de vægure ud fra nogle minimalistiske principper. Det hele sker i den nordiske ånd, og de vægter gode farvesammensætninger højt i designprocessen. Tidsløs bruger lang tid på at finde frem til de helt rigtige materialer med de helt rigtige egenskaber for de specifikke produkter.

Det fedeste ved Tidsløs er, at de har bibeholdt produktionen i Danmark, hvorfor alle deres vægure bl.a. er udstyret med kvalitetsurværket "Junghans", der sikrer et næsten lydløst urværk med lang levetid.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer TDS-10001
Brand Tidsløs
Type Vægure
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Rustfrit Stål
Farve Træfarvet
Størrelse 28 cm. i diameter

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på