Tissot Chemin Des Tourelles Squelette Mechanical T0994051641800

På lager

9% rabat

Vejl. Pris: 13.195 kr

Specialpris 11.995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot Chemin Des Tourelles Squelette Mechanical T0994051641800

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i høj kvalitet, og et stilrent design. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant transparant urskive, så man kan se ind til det flotte urværk. Uret er designet med en lækker sort læderrem og markeringer. Derudover har uret et mekanisk automatisk urværk, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Butterflyt-spænde
Uret har et butterfly-spænde. Et butterfly-spænde er et skjult spænde, der sidder komfortabelt omkring dit håndled. Det giver uret et eksklusivt look, minimerer slitage på remmen, og gør det samtidig hurtigere og nemmere at få uret af og på.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
70 gram
Produktet vejer 70 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gangreserve på 46 timer
Uret har en gangreserve på 46 timer
Specifikationer
Varenummer T0994051641800
EAN 7611608268476
Brands Tissot
Urværk Mekanisk automatisk
Type Ur Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Bredde på rem 22 mm
Spænde Buttefly-spænde
Gram 70 gram
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 42 mm.
Gangreserve 46 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os