🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Tissot Pendants sygeplejeur T81722392

På lager kun 1 stk. tilbage!

1.395 kr
Modelserie
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot Pendants sygeplejeur T81722392

Arbejder du i sundhedssektoren, bør din hygiejne være i top. Ønsker du at se hvad klokken er, er et almindeligt armbåndsur eller en mobiltelefon uhygiejnisk og derfor ikke tilstrækkelig. Med et sygeplejeur har du altid mulighed for at vide præcis hvad klokken er, uden at gå på kompromis med hygiejnen. Uret er nemt påsætteligt og blender ind med din uniform.

Dette sygeplejeur fra Tissot er fremstillet i 316L rustfrit stål og har et urværk, der er Swiss Made. Den hvide urskive har datovisning og er alle 12 markeringer i form af tal. Sygeplejeuret er inklusiv kæde, som vist på billedet. 

Batteritype: Renata 371

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Vægt
Produktet vejer 22 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Specifikationer
Generelt
Varenummer T81722392
EAN 7611608290163
Type ur Sygeplejeur
Brand Tissot
Movement
Urværk Kvarts
Design
Farve på urkasse Rosaguld
Farve på urskive Hvid/stål
Farve på rem Rosaguld
Urets materiale Rustfrit stål
Farve på ur Rosaguld
Størrelse
Urets diameter 30 mm
Tykkelse 8 mm
Vægt 22 gram
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.