SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot PRS 516 T1004173720100

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i at have et helt unikt ur med høj kvalitet. Dette Swiss Made ur har en sort urkasse med blå detaljer, som er udført i 316L rustfrit stål samt en lækker sort silikonerem. Uret er udsmykket med tre chronographer og datovisning. Uret er vandtæt til 10 ATM, som svarer til et tryk på 100 meter, ligesom uret er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Tachymeter
Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Vægt
Produktet vejer 110 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Specifikationer
Generelt
Varenummer Tissot PRS 516 T1004173720100
EAN 7611608275214
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tissot
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Bezel farve Stål
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 12 mm.
Vægt 110 gram
Rembredde 20 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låstype Foldelås
Urkrans Tachymeter
Stopur ja
Datovisning Ja

Tissot PRS 516 T1004173720100

På lager kun 1 stk. tilbage!

54% rabat

Vejl. Pris: 5.495 kr

Specialpris 2.495 kr

Modelserie