SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot Savonnette Mechanical T83640113

Dette lommeur er perfekt til den modne mand, der går op i høj kvalitet. Det er Swiss Made og har en elegant urskive i hvid med bl.a. datovisning. Derudover har uret et schweizisk kvarts urværk. En mekanisk Tissot-bevægelse indeholder i gennemsnit 100 fint fremstillede dele. Balancehjulet ligger i bevægelsens hjerte og sikrer dets nøjagtighed. Med sin konstante bevægelse bagud og fremad opdeler balance og balancefjeder tiden i lige store dele, hvorved tidsbevægelsen nøjagtigt reguleres. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
110 gram
Produktet vejer 110 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Specifikationer
Varenummer T83640113
EAN 7611608005194
Brand Tissot
Urværk Kvarts
Type Lommeur
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål
Gram 110 gram
Glas Mineralglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 49 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Tissot Savonnette Mechanical T83640113

På lager kun 1 stk. tilbage!

5.295 kr