🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

TISSOT SEASTAR 1000 CHRONOGRAPH T1204171109100

På lager kun 2 stk. tilbage!

12% rabat

Vejl. Pris: 3.995 kr

Specialpris 3.495 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT SEASTAR 1000 CHRONOGRAPH T1204171109100

Klassisk og stilrent ur fra verdenskendte Tissot, som også kan bruges til professionel dykning med sine minimum 30 ATM, der er tryktestet og kvalitetssikret. Det er et ur til den moderne aktive mand, der ikke går på krompomis med høj kvalitet. Dette Swiss Made ur er udført med en meshlænke i 316L rustfrit stål  og har en elegant urskive i grøn samt urkrans i sort med sølvfarvede markeringer. Uret har desuden 3 kronografer der bl.a. har stopur og datovisning.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
30 ATM / 300 Meter
Uret er vandtæt til 300 meter (30 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 150 gram uden emballage
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Tachymeter
Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Specifikationer
Generelt
Varenummer T1204171109100
EAN 7611608294949
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tissot
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Grøn
Farve på bezel Stål
Farve på rem Stål
Remtype Meshlænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 46 mm
Tykkelse 13 mm
Vægt 150 gram
Rembredde 22 mm
Funktioner
Vandbeskyttelse 30 ATM / 300 Meter
Glas Safirglas
Type lås Glidelås
Urkrans Tachymeter
Krone Skruekrone
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.