🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

-11%

TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80 T1204071104102

På lager

11% rabat

Vejl. Pris: 5.445 kr

Specialpris 4.795 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT SEASTAR 1000 POWERMATIC 80 T1204071104102

Vildt spændende automatisk mekanisk ur fra verdenskendte Tissot, som også kan bruges til professionel dykning med sine minimum 30 ATM, der er tryktestet og kvalitetssikret. Det er et ur til den moderne aktive mand, der går op i høj kvalitet. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant urskive i mørkeblå med en klassisk sort krans og sølvfarvede markeringer.

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
30 ATM / 300 Meter
Uret er vandtæt til 300 meter (30 ATM). Det betyder, at der er ingen begrænsninger for vandtætheden. Det kan bl.a. klare dybhavsdyk.
Meshlænke
En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Vægt
Produktet vejer 147 gram uden emballage
Skruekrone
En skruekrone skal skrues helt tæt på urkassen, for at uret lukker af for vand ved høje tryk. Dette er f.eks. vigtigt, hvis man er på udkig efter et ur man kan dykke med.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 80 timer
Specifikationer
Generelt
Varenummer T1204071104102
EAN 7611608294970
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tissot
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 80 timer
Design
Swiss Made Ja
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Blå
Farve på bezel Stål
Farve på rem Stål
Remtype Meshlænke
Urkasse materiale 316L Kirurgisk stål
Størrelse
Urets diameter 43 mm
Tykkelse 13 mm
Vægt 147 gram
Rembredde 21 mm
Funktioner
Vandbeskyttelse 30 ATM / 300 Meter
Glas Safirglas
Type lås Glidelås
Krone Skruekrone
Datovisning Ja
Gennemsigtig bagkasse Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.