SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT SUPERSPORT CHRONO GIRO D'ITALIA T1256173705100

Her får du chancen for at få fingrene i et af 2021's mest ikoniske sportsure; selve Giro D'Italia uret fra verdenskendte Tissot, der som bekendt har været sponsor for bl.a. Giro D'Italia og Tour de France i mange år. Det er et ur til den moderne aktive mand, der ikke går på krompomis med kvalitet og design. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og kommer med ikke blot en, men hele to forskellige remme. Den ene er en højkvalitets læderrem i sort og den anden er en behagelig gummirem med stofbelægning ligeledes i sort og pink. Uret er tydeligvis inspireret af den kendte lyserøde Giro-farve, som både gør sig gældende på viseren og gummiremmen. Urkransen med tachymeter skala kan bl.a. beregne hastigheder baseret på rejsetid. Uret har desuden 3 kronografer og funktioner som stopur og datovisning. Men skynd dig at købe uret før naboen, da det er er en Limited Edition med et meget begrænset antal, der kun vil være tilgængelig i en kort tidsperiode, så det er med at være hurtig, da vi kører efter først-til-mølle princip. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Tachymeter
Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
120 gram
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Specifikationer
Varenummer T1256173705100
EAN 7611608299715
Køn Herreure
Brand Tissot
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Læderrem, Silikonerem
Materiale Rustfrit stål
Bredde på rem 22 mm.
Urkrans Tachymeter
Gram 120 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 46 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

TISSOT SUPERSPORT CHRONO GIRO D'ITALIA T1256173705100

På lager

12% rabat

Vejl. Pris: 3.295 kr

Specialpris 2.895 kr