TISSOT SUPERSPORT CHRONO T1256171604100

På lager

11% rabat

Vejl. Pris: 2.945 kr

Specialpris 2.595 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT SUPERSPORT CHRONO T1256171604100

Sporty ur fra verdenskendte Tissot med et klassisk udtryk. Det er et ur til den moderne aktive mand, der ikke går på krompomis med kvalitet og design. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål og kommer med en let og behagelig læderrem i brun. Uret har en flot urskive i blå og urkransen kommer i mørkeblå med tachymeter skala, der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid. Uret har desuden 3 kronografer og funktioner som stopur og datovisning.

Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Schweizisk kvarts urværk
Urværket er Swiss Made og dermed fra Schweiz, hvilket er et kvalitetsstempel. Køber man et ur med schweizisk urværk, er man sikker på, at kvaliteten er i top.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Tachymeter
Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
100 gram
Produktet vejer 100 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer T1256171604100
EAN 7611608294505
Mærke Tissot
Urværk Schweizisk kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Blå
Remmens farve Brun
Garanti 2 års garanti
Bezel Tachymeter
Gram 100 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Swiss Made
Bredde på rem 22 mm
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 46 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os