🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Special

Med et Special Edition ur får du en særudgave, hvor der er kræset ekstra meget for detaljerne.

-16%

TISSOT SUPERSPORT CHRONO TOUR DE FRANCE 2020 T1256171705100

På lager

16% rabat

Vejl. Pris: 3.125 kr

Specialpris 2.595 kr

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT SUPERSPORT CHRONO TOUR DE FRANCE T1256171705100

Her får du chancen for at få fingrene i et af de mest ikoniske sportsure; selve Tour De France-uret fra verdenskendte Tissot, der som bekendt har været sponsor for Touren i mange år. Det er et ur til den moderne aktive mand, der ikke går på krompomis med kvalitet og design. Dette Swiss Made ur er udført i 316L rustfrit stål, et schwezisk kvartsurværk (ETA G10.212) og kommer med ikke blot en, men hele to forskellige remme. Den ene er en højkvalitets læderrem i brun og den anden er en behagelig gummirem med stofbelægning. Uret er tydeligvis inspireret af den kendte gule tour-farve, som både gør sig gældende i den unikke urskive, tachymetereret, visere, markeringer og som sagt den sorte gummirem. Urkransen med tachymeter skala kan bl.a. beregne hastigheder baseret på rejsetid. Uret har desuden 3 kronografer og funktioner som stopur og datovisning. Men skynd dig at købe uret før naboen, da det er er en Special Edition med et begrænset antal, der derfor kun vil være tilgængelig i en kort tidsperiode, så det er med at være hurtig, da vi kører efter først-til-mølle princip. 

De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Vægt
Produktet vejer 120 gram uden emballage
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Tachymeter
Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Specifikationer
Generelt
Varenummer T1256171705100
EAN 7611608295083
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tissot
Movement
Urværk Kvarts
Design
Swiss Made Ja
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Sort
Farve på bezel Stål
Farve på rem Sort
Remtype Silikone
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 46 mm
Tykkelse 12 mm
Vægt 120 gram
Rembredde 22 mm
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Type lås Spænde
Urkrans Tachymeter
Stopur Ja
Datovisning Ja
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.