SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot T-My Lady Automatic 18K Gold T9300074103100

Dette er et helt unik ur, som er lavet i en 18 karat solid rosaguldpolerert ramme, og danner den elegante karakter om dette T-My dameur.Takket være Tissots ekspertise og håndværk har guldurene uovertruffen levetid, generation efter generation. Dette er et helt ekslusivt dameur som har et perfekt koncept, designe samt dybde. Uret passer perfekt til alle kvinde både de klassiske, raffineret, forretningskvinden eller bare kvinden som fortjener et flot ur til at lyse hverdangen op. Uret måler 29 mm i diameter, som er den ideelle størrelse for et ur, som kan bruges i dagligdagen. Uret har safirglas som giver uret følgende egenskaber: ekstrem høj modstandsdygtighed over for slag og overlegen skærm- og håndlæsbarhed takket være dets gennemsigtighed. Det er det stærkeste materiale efter diamanter, bruges det i fine ure til dets ridsefrihed. Uret har et mekanisk urværk, og er vandtæt ned til 5 ATM. Uret er meget let, og vejer kun 74 gram. Uret har en tykkelse på 10 mm og dermed behageligt at have på armen. Tissot lover at garantere oprindelsen og kvaliteten - inklusive farve, klarhed og karat - af diamanterne i dens ure. Alle Tissot-diamanter opfylder certificeringskravene i Kimberley-processen, et internationalt system til certificering af uslebne diamanter.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
70 gram
Produktet vejer 70 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
18 Karat Guldbelægning på 925 Sterling Sølv
Smykket er 925 sterling sølv forgyldt med en 18 karat guldbelægning stemplet med 750. Karat går fra 1-24, hvor 24 karat er rent guld.

Læs om hvordan du passer på dit smykke her: www.ditur.dk/blog/pleje
Specifikationer
Varenummer T9300074103100
EAN 7611608294420
Køn Dameure
Brand Tissot
Urværk Mekanisk automatisk
Swiss Made Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Hvid/Stål, Rosaguld
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Materiale Rustfrit stål
Gram 70 gram
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Tykkelse 10 mm.
Urets diameter 29 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale 18 Karat Guldbelægning

Tissot T-My Lady Automatic 18K Gold T9300074103100

På lager kun 1 stk. tilbage!

16.995 kr