SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot T-My Lady Automatic 18K Gold T9300074126600

Dette er et helt unik ur, som er lavet i en 18 karat ægte guld bezel, og danner den elegante karakter om dette T-My dameur. Uret har smukke sten i urskiven. Takket være Tissots ekspertise og håndværk har guldurene uovertruffen levetid, generation efter generation. Dette er et helt ekslusivt dameur som har et perfekt koncept, designe samt dybde. Uret passer perfekt til alle kvinde både de klassiske, raffineret, forretningskvinden eller bare kvinden som fortjener et flot ur til at lyse hverdangen op. Uret måler 29 mm i diameter, som er den ideelle størrelse for et ur, som kan bruges i dagligdagen. Uret har safirglas som giver uret følgende egenskaber: ekstrem høj modstandsdygtighed over for slag og overlegen skærm- og håndlæsbarhed takket være dets gennemsigtighed. Det er det stærkeste materiale efter diamanter, bruges det i fine ure til dets ridsefrihed. Uret har et mekanisk urværk, og er vandtæt ned til 5 ATM. Uret er meget let, og vejer kun 81 gram. Uret har en tykkelse på 10 mm og dermed behageligt at have på armen. Tissot lover at garantere oprindelsen og kvaliteten - inklusive farve, klarhed og karat - af diamanterne i dens ure. Alle Tissot-diamanter opfylder certificeringskravene i Kimberley-processen, et internationalt system til certificering af uslebne diamanter.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv.

Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 80 gram uden emballage
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer T9300074126600
EAN 7611608294437
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Tissot
Movement
Urværk Automatisk
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Rosaguld
Bezel farve Stål
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Udsmykning Diamanter
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urets farve Rosaguld
Størrelse
Urets diameter 29 mm.
Tykkelse 10 mm.
Vægt 80 gram
Rembredde 15 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirglas
Låstype Butterfly-lås
Datovisning Ja

Tissot T-My Lady Automatic 18K Gold T9300074126600

På lager kun 1 stk. tilbage!

10.695 kr