OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

TISSOT T-MY LADY AUTOMATIC T1320071106600

På lager kun 1 stk. tilbage!

6.395 kr
Modelserie
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

TISSOT T-MY LADY AUTOMATIC T1320071106600

Dette ur er perfekt til den moderne kvinde, der går op i høj kvalitet. Dette Swiss Made ur har en lænke, som er udført i 316L rustfrit stål og har en elegant brun urskive. Uret er udført i et simpelt og tidsløst design, og er udsmykket med elegante sten ved markeringerne samt datovisning. Derudover har uret et mekanisk automatisk urværk, ligesom det er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Der medfølger derudover en lækker sort læderrem, som kan påsættes på uret. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
100 gram
Produktet vejer 100 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Gangreserve på 48 timer
Uret har en gangreserve på 48 timer
Specifikationer
Varenummer T1320071106600
EAN 7611608298077
Køn Dameure
Brand Tissot
Urværk Mekanisk automatisk
Type Swiss Made
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Brun
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Bredde på rem 15 mm.
Gram 100 gram
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 29 mm.
Gangreserve 48 timer
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på