OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Tissot T-race Chronograph T1154173706103

På lager

11% rabat

Vejl. Pris: 4.495 kr

Specialpris 3.995 kr

Modelserie
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot T-race Chronograph T1154173706103

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i at have et helt unikt ur med høj kvalitet. Dette Swiss Made ur har en sort urkasse, som er udført i rustfrit stål samt en lækker sort silikonerem. Uret er udsmykket med tre chronographer og  datovisning. Uret er vandtæt til 10 ATM, som svarer til et tryk på 100 meter, ligesom uret er udstyret med ridsefrit safirglas. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
316L Kirurgisk stål
Uret er udført i 316L kirurgisk rustfrit stål, som anses for at være den bedste kvalitet af stål til produktion af ure. Det er kendetegnet ved at være et ridsefast og hårdt materiale.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
110 gram
Produktet vejer 110 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare mere end 10 ATM.
Specifikationer
Varenummer T1154173706103
EAN 7611608286852
Brand Tissot
Urværk Kvarts
Type Swiss Made
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Lænkens materiale 316L Kirurgisk stål
Bredde på rem 22 mm.
Gram 110 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 43 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på