Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition T0914204720700

På lager

9% rabat

Vejl. Pris: 8.245 kr

Specialpris 7.495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition T0914204720700

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i at have et helt unikt ur med høj kvalitet. Dette Swiss Made ur har en rosa-guld urkasse, som er udført i titanium samt en lækker sort gummirem. Uret har 20 fede funktioner, såsom datovisning, vejrfunktion, kompas, højdemåler og mange flere. Uret er udstyret med et solar kvarts urværk, hvilket gør batteriskift unødvendigt, da batteriet får energi fra alle former for lys. På bagsiden af urkassen er uret udsmykket med et unikt og prestigefyldt NBA-logo, ligesom uret er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Solar kvarts
Solar betyder, at uret er kvarts/batteridrevet, men samtidig får energi fra alle former for lys. Den energi, som uret indsamler, bruges til at lade batteriet op. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om batteriskifte, ligesom du praktisk talt slipper for at vedligeholde uret. Nemt og praktisk.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
80 gram
Produktet vejer 80 gram uden emballage
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest modstandsdygtige glas, et ur kan have. Glasset er ridsefrit, hvilket i praksis betyder, at glasset ikke kan ridses. Safirglas er derfor den bedste beskyttelse til dit ur.
Swiss Made
Swiss Made ur er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent kan skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme og snorkle.
Specifikationer
EAN 7611608276136
Brands Tissot
Urværk Solar kvarts
Type Ur Swiss Made
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Gummirem
Bredde på rem 22 mm
Gram 80 gram
Datovisning Datovisning
Stopur Stopur
Lænkens materiale Titanium
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Tykkelse 13 mm.
Urets diameter 45 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os