SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Special

Med et Special Edition ur får du en særudgave, hvor der er kræset ekstra meget for detaljerne. Ofte medfølger også lidt ekstra luksus i form af en speciel urboks og/eller en ekstra rem. Dette afhænger dog af den enkelte model.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition T0914204720700

Dette ur er perfekt til den moderne mand, der går op i at have et helt unikt ur med høj kvalitet. Dette Swiss Made ur har en rosa-guld urkasse, som er udført i titanium samt en lækker sort gummirem. Uret har 20 fede funktioner, såsom datovisning, vejrfunktion, kompas, højdemåler og mange flere. Uret er udstyret med et solar kvarts urværk, hvilket gør batteriskift unødvendigt, da batteriet får energi fra alle former for lys. På bagsiden af urkassen er uret udsmykket med et unikt og prestigefyldt NBA-logo, ligesom uret er udstyret med ridsefrit safirglas. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tissot
Tissot har siden sin begyndelse i 1853 været garant for ure af højeste kvalitet. Det schweiziske urmærke blev stiftet af Charles-Félicien Tissot og hans søn Charles-Émile Tissot, der lagde navn til firmaet. Her mere end 150 år senere lever urmærket i bedste velgående og bliver således forhandlet i mere end 150 lande. Og med god grund. Tissot-ure står nemlig for schweizisk kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Safirglas
Dette ur har monteret safirglas, der er det stærkeste og mest langtidsholdbare glas, et ur kan have. Glasset er derfor meget modstandsdygtigt overfor ridser. Safirglas er den bedste beskyttelse, du kan vælge til dit ur.
10 ATM / 100 meter
Uret er vandtæt til 100 meter (10 ATM). Det betyder, at du trygt kan have uret på, når du er ude at svømme, dykke og snorkle.

Hvis du laver professionelle dyk, anbefaler vi et ur, der kan klare minimum 20 ATM.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Vægt
Produktet vejer 80 gram uden emballage
Stopur
Uret er udstyret med stopursfunktion.
Swiss Made
Et ur der defineres som "Swiss Made" er det bedste kvalitetsstempel, et ur kan have. Før en producent må skrive “Swiss Made” i urskiven, så skal produktionen overholde meget stringente kvalitetskrav og minimum 60% af produktionsomkostninger skal ligge i Schweiz.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Titanium
Uret er udført i titanium, der er både lettere og stærkere end stål. Derudover er titanium mere allergivenligt end andre materialer, der bruges til at producere armbåndsure.
Specifikationer
Generelt
Varenummer T0914204720700
EAN 7611608276136
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tissot
Movement
Design
Swiss Made Ja
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Sort
Bezel farve Stål
Remmens farve Sort
Rem Silikone
Urkasse materiale Titanium
Størrelse
Urets diameter 45 mm.
Tykkelse 13 mm.
Vægt 80 gram
Rembredde 22 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 10 ATM / 100 meter
Glas Safirglas
Låstype Spænde
Stopur ja
Datovisning Ja
Specialfunktioner Solar

Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition T0914204720700

På lager kun 1 stk. tilbage!

9% rabat

Vejl. Pris: 8.245 kr

Specialpris 7.495 kr