Tommy Hilfiger Pippa 1781920

27% rabat

Vejl. Pris: 1.095 kr

Specialpris 795 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Pippa 1781920

Tommy Hilfiger 1781920 er et moderne dameur til den modebevidste kvinde, som ønsker at skille sig ud. Serien er designet med udgangspunkt i elegante og rene linjer kombineret med en unik urskive med en masse spil i. Model 1781920 har en mesh-lænke i stål. Urskiven er udført i et fantastisk sammenspil af sølv og blomster motiver. Dette flotte dameur fra Tommy måler 35 mm. i diameter.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1781920
EAN 7613272273718
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge. Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Stål
Farve på urskive Stål
Farve på urkrans Stål
Farve på rem Stål
Rem Meshlænke En meshlænke i høj kvalitet. De fleste meshlænker er nemme at tilpasse, så de passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 35 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 6 mm
Rembredde 16 mm
Vægt (uden emballage) 50 g
Egenskaber
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Type lås Glidelås
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Mange detaljer
Det her ur er så fint. Alle de flotte detaljer gør det her til et af mine yndlings! Derudover kan det tilpasses til mine små håndled
Maria Clausen - 20. maj 2022
Smukt ur!!
Det her ur er så flot! Elsker den bløde mesh rem, den sidder så fint rundt om mit håndled.
Jenna Bendixen - 20. maj 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.