Tommy Hilfiger 1782039

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 795 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger 1782039

Dette er et moderne dameur til den modebevidste kvinde, som ønsker at skille sig ud. Denne model er designet med udgangspunkt i elegante og rene linjer kombineret med en unik urskive. Uret har en elegant grå læderrem og måler 30 mm. i diameter. 

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
20 gram
Produktet vejer 20 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer 1782039
EAN 7613272310451
Mærke Tommy Hilfiger
Urværk Kvarts urværk
Rem Læderrem
Urkassens farve Rosaguld
Urskivens farve Rosaguld
Remmens farve Grå
Gram 20 gram
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale Rustfrit stål
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Diameter 30 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os