Tommy Hilfiger 1791724

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 1.495 kr

Specialpris 1.195 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Gummirem
Uret har monteret en lækker rem i gummi. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
90 gram
Produktet vejer 90 gram uden emballage
Specifikationer
Varenummer 1791724
EAN 7613272379335
Mærke Tommy Hilfiger
Urværk Kvarts urværk
Rem Gummirem
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Gram 90 gram
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 11 mm.
Diameter 46 mm.

Vores kunder elsker os