OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Armbånd 2790070

Tommy Hilfiger herrearmbånd i et moderne mørke grønt design med Tommy Hilfiger logo på spændet, der ligledes er i sort. 

Vil du gerne løfte dit wrist game til det næste niveau? Dette flotte armbånd er et must have i kombination med dit Tommy Hilfiger herreur. Vi er autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger og du kan købe dette flotte armbånd til Danmarks bedste pris. Størrelsen er en one-size på 19 cm. i diameter og det er ca. 0,4 cm. tykt. 

Produktspecifikationer:

  • Omkreds på 19 cm
  • Tykkelse på 0,4 cm
  • Model: 2790070
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Armbånd Omkreds på 19 cm
Armbåndet er 19 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt kvindeligt håndled eller et mindre til almindeligt herrehåndled.
Specifikationer
Varenummer 2790070
EAN 7613272327107
Køn Herre Accessories
Brand Tommy Hilfiger
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Læder
Farve Grøn
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 19 cm

Tommy Hilfiger Armbånd 2790070

På lager kun 1 stk. tilbage!

349 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på