SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Armbånd 2790200

Tommy Hilfiger herrearmbånd i brun læder med spænde i sølv. 

Vil du gerne løfte dit wrist-game til det næste niveau? Dette flotte armbånd er et must have i kombination med dit Tommy Hilfiger herreur. Vi er autoriseret forhandler af Tommy Hilfiger og du kan købe dette flotte armbånd til Danmarks bedste pris. Størrelsen er en one-size på 21 CM i diameter og det er ca. 0,6 CM tykt. 

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Omkreds på 21 cm
Armbåndet måler 21 cm i omkreds.
Specifikationer
Varenummer 2790200
EAN 7613272381529
Køn Herre Accessories
Brand Tommy Hilfiger
Farve Brun
Materiale Læder
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 21 cm
Accessories/Smykker Armbånd

Tommy Hilfiger Armbånd 2790200

På lager kun 2 stk. tilbage!

16% rabat

Vejl. Pris: 595 kr

Specialpris 495 kr

Modelserie