Tommy Hilfiger Bank 1791778

1.595 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Bank 1791778

Dette Tommy Hilfiger ur er et ekstravagant og moderne herreur til manden, der ønsker et sporty og moderne herreur. Uret er designet med fokus på rene linjer i god kvalitet, hvilket også er tydeligt ved første øjekast på uret. 

Urets hvide urskive prydes af tre kronografer og omgives af et tachymeter samt en blå/rosaguld urkrans som, af den rosaguld urkasse, er forbundet med de lækre blå silikoneremme. Silikoneremmene gør uret ekstra behageligt at have på og giver uret et sporty look

Så er du på udkig efter et moderigtigt ur, som både har rene linjer, farvespil samt er funktionelt og behageligt at have på, så har du fundet dit næste Tommy Hilfiger ur her! 

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge.

Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 1791778
EAN 7613272385503
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger lyder bekendt i manges øre, og det er med god grund. Tommy Hilifiger er nemlig et af verdens største modehuse, og lige siden 1984, hvor Thomas Hilfiger stiftede brandet i New York, har de stået for moderne designs inspireret af de nyeste trends. Deres kollektion af ure er ingen undtagelse, og det ikoniske modehus formår at forene design og kvalitet med et moderne resultat til følge. Hos Ditur.dk finder du et af Danmarks største udvalg af Tommy Hilfiger ure til både mænd og kvinder.
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Rosaguld
Farve på urskive Stål
Farve på urkrans Blå Guld
Farve på rem Blå
Rem Silikone En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Urkasse materiale Rustfrit stål Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Størrelse
Diameter 46 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 11 mm
Rembredde 21 mm
Remlængde 21 cm
Vægt (uden emballage) 86 g
Egenskaber
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv. Vi anbefaler at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis du gerne vil være i vand med uret på.
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Type lås Spænde
Lumen Ja
Funktioner Datovisning Kronografer Kronografer er de runde cirkler inde i urskiven og har forskellige funktioner som sekunder, minutter, ugedage mv. Stopur Tachymeter Dette ur har en tachymeter-krans der bl.a. kan beregne hastigheder baseret på rejsetid.
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Positive vipes herfra!
Meget stor fan af den behagelige gummirem! Jeg kan klart anbefale dette ur, som er perfekt til sommer. Til min vinterblege hud er den roseguld farve en smule off, men klart et favorit når solen kommer!
Thomsen - 20. maj 2022
Super
Dette ur er super flot, lækker læder Rem, god kvalitet, god pris, skal opleves på🤩👍🤩
Jesper Martin - 7. maj 2022
Super lækkert Tommy Hilfiger ur!
Dette ur er virkelig i god kvalitet, og hos ditur får man sine varer dag for dag, og god service! Helt klart et ur man skal have.
Mike Madsen - 6. maj 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.