OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Tommy Hilfiger Gavesæt Blue Rose

På lager

Pris: 2.090 kr

Nu kun: 1.695 kr

Tommy Hilfiger Armbånd 2790221   +0 kr
Tommy Hilfiger 1791778   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Gavesæt Blue Rose

Det perfekte gavesæt til en stilet aften i pænt tøj eller når hverdags looket trænger til lidt ekstra. Med dette gavesæt får du både et eksklusivt ur og armbånd i flot design til en skarp pris. Tommy Hilfiger uret er udført i et lækkert blue/rosegold design med gummirem, Blå urskive og blå/rosaguld urkrans, og så er det sammensat med et lækkert Tommy Hilfiger armbånd En flot sammensætning, som er perfekt til enhver mands smag. Uret går perfekt i spænd med det flotte og enkle blå armbånd med Hilfiger logoet på et stålspænde. Dette gavesæt består af: 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Gummirem
En lækker rem i gummi/silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Armbånd Omkreds på 21 cm
Armbåndet er 21 cm i omkredsen og passer typisk på et almindeligt til større herrehåndled. Armbåndet kan også bæres af en kvinde.
Specifikationer
Varenummer 2790221 + 1791778
Brand Gavesæt
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Blå
Urskivens farve Blå
Remmens farve Blå
Rem Gummirem
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 46 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Læder
Farve Blå
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds 21 cm

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på