99 dages returret • 1 dags levering • Prisgaranti

Tommy Hilfiger Gavesæt Blue Steel

På lager

Pris: 1.985 kr

Nu kun: 1.495 kr

Tommy Hilfiger Armbånd 2790229   +0 kr
Tommy Hilfiger 1791718   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger Gavesæt Blue Steel

Det perfekte gavesæt til en stilet aften i pænt tøj eller når hverdags looket trænger til lidt ekstra. Med dette gavesæt får du både et eksklusivt ur og armbånd i flot design til en skarp pris. Tommy Hilfiger uret er udført i et lækkert blue/red design med stållænke, Blå urskive og blå/rød urkrans, og så er det sammensat med et lækkert Tommy Hilfiger armbånd En flot sammensætning, som er perfekt til enhver mands smag. Uret går perfekt i spænd med det flotte og enkle blå armbånd med Hilfiger logoet på et stålspænde. Dette gavesæt består af: 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Armbånd Omkreds er justerbar
Armbåndet er justerbart og kan dermed tilpasses nøjagtigt til lige præcis dit håndled og omkredsen af det.
Specifikationer
Varenummer 2790229 + 1791718
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Blå
Urskivens farve Blå
Remmens farve Stål
Rem Lænke
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 11 mm.
Urets diameter 46 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Stofmateriale
Farve Blå
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds Justerbar/Universal

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på