BLACK FRIDAY - OP TIL 70% - KUN I DAG!

Tommy Hilfiger x Enamel Julegavesæt

På lager

Pris: 1.490 kr

Nu kun: 1.295 kr

Enamel Ball Old Rose Armbånd Forgyldt   +0 kr
Tommy Hilfiger 1782286   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger x Enamel Julegavesæt

Det perfekte julegavesæt til damer, hvor man virkelig får et stilrent og matchende gavesæt af ur og armbånd. Uret kommer fra det internationalt populære brand Tommy Hilfiger, der er kendt for deres flotte design og høje kvalitet og derudover hører dette flotte 18 karat guldbelagte 925 sterling fra Enamel, der komplementerer uret perfekt. En flot julegave de fleste vil blive glade for at åbne op juleaften eller enhver anden dag. Uret måler 35 mm. i diameter, hvilket er en feminin kvindestørrelse på håndleddet. Du kan læse mere om begge produkter fra gavesættet herunder, men vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal til salg til denne specielle tilbudspris. 

Dette julegavesæt består af:

  1. Ur: Tommy Hilfiger 1782286
  2. Armbånd: Enamel Ball Old Rose Armbånd Forgyldt
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Meshlænke
Uret har en meshlænke i høj kvalitet. Meshlænken er nem at tilpasse, så den passer lige netop dit håndled. Meshlænken føles behagelig om håndleddet og er samtidig yderst holdbar.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
50 gram
Produktet vejer 50 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Armbånd Omkreds er justerbar
Armbåndet er justerbart og kan dermed tilpasses nøjagtigt til lige præcis dit håndled og omkredsen af det.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer 1782286 + B16G-28
Urværk Kvarts
Type Gavesæt
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Meshlænke
Gram 50 gram
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 6 mm.
Urets diameter 35 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Armbånd
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds Justerbar/Universal

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på