SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger x Joanli Nor Gavesæt

Det perfekte julegavesæt til damer, hvor man virkelig får et stilrent og matchende gavesæt af ur og armbånd. Uret kommer fra det internationalt populære brand Tommy Hilfiger, der er kendt for deres flotte design og høje kvalitet og derudover hører disse flotte forgyldte sølv armbånd fra Joanli Nor, der komplementerer uret perfekt. En flot julegave de fleste vil blive glade for at åbne op juleaften eller enhver anden dag. Uret måler 35 mm. i diameter, hvilket er en feminin kvindestørrelse på håndleddet. Du kan læse mere om begge produkter fra gavesættet herunder, men vi gør opmærksom på, at der kun er et begrænset antal til salg til denne specielle tilbudspris.  

Dette gavesæt består af:

  1. Ur: Tommy Hilfiger 1782235
  2. Armbånd: Joanli Nor Armbånd 845 075-3
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Lænke
En flot og robust kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
80 gram
Produktet vejer 80 gram uden emballage
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Armbåndets omkreds er justerbar.
Armbåndet er justerbart og kan dermed tilpasses håndleddet.
Forgyldt 925 Sterling Sølv med en Guldbelægning
Smykket har fået en guldbelægning, som giver sølvet den smukke guld farve. Under forgyldningen er smykket af 925 sterling sølv og dermed stemplet med 925. Sterling sølv er det mest almene ædelmetal, der bruges til produktion af smykker. Sterlingsølv er populært til smykker, da sølv er et blødt ædelmetal, som gør materialet smidigt og formbart.
Specifikationer
Varenummer 1782235 + 845 075-3
Køn Damesmykker, Dameure
Brand Gavesæt
Urværk Kvarts
Type Produkt Gavesæt
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Bredde på rem 18 mm.
Gram 80 gram
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 9 mm.
Urets diameter 35 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Accessories/Smykker Armbånd
Materiale Forgyldt 925 Sterling Sølv
Farve Guld
Smykkestørrelse Armbånd Omkreds Justerbar/Universal

Tommy Hilfiger x Joanli Nor Gavesæt

På lager

Pris: 1.840 kr

Nu kun: 1.595 kr

Joanli Nor Caia Armbånd   +0 kr
Tommy Hilfiger 1782235   +0 kr

* Påkrævede felter

Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på