OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

TZG Manchetknapper Guld Med Sorte Sten

På lager

149 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

TZG Manchetknapper Guld Med Sort Sten

Manchetknapper med sorte sten i høj kvalitet til mænd. Det er trendy og moderne som mand at gå med manchetknapper og er et oplagt accessorie at have på sin skjorte. Disse flotte og simple manchetknapper er udførdt i guldtonet rustfri stål. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
Specifikationer
Varenummer TZG09487
Brand Ditur
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Type Accessories Manchetknapper
Materiale Rustfrit Stål
Farve Guld

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på