OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Produktbeskrivelse

Detaljer

Urboks i Coffee Træ til 6 ure

Urboks i flot "Coffee" farve til 6 ure - klassisk og flot urboks til at opbevare dine pæneste og mest dyrebare ure. Urboksen er af høj kvalitet og fremstår i et  moderne udseende. Den er designet med bløde brune puder med en lås i klassisk sølv med gennemsigtig rude, så man let kan se alle urene, når den er lukket. Urboksen er produceret med ægte glas.

Vi har prisgaranti på vores Coffee Træ Urboks, hvorfor du kan være sikker på, at vores pris er den bedste i Danmark. Du kan se vores andre urbokse her.  

Specifikationer:
Længde: 36,8 cm
Bredde: 11,8 cm
Højde: 8,4 cm
Materiale: Hård plast i træ-look

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer. Hvis varen kræver dette, medfølger brugsanvisning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer UrboksCoffee1020
Brand Ditur
Type Urboks
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele
Materiale Træ
Farve Sort
Størrelse Plads til 6 ure

Urboks i Coffee Træ til 6 ure

På lager

499 kr
Fremragende
26.799 anmeldelser på

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på