💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Ditur Urboks i læder til 12 ure

28% rabat

Vejl. Pris: 599 kr

Specialpris 429 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Eksklusiv og stilfuld urboks til opbevaring af armbåndsure. Urboksen er udført i læder med hvide syninger og med glasrude. Denne variant har en flot grå farve indvendig. Dette gør den mere eksklusiv end uræsker i træ. Urboksen har plads til 12 ure og er velegnet til at beskytte og udstille dine ure, når du ikke selv har dem på håndleddet.

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 0000236
EAN 5740002797816
Type opbevaring Urboks
Brand Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres en kvalitetsvarer til skarpe priser. Ditur
Design
Opbevaringsmateriale Træ, Læder
Opbevaringsfarve Sort
Foring Velour
Foringsfarve Grå
Farve på lås Stål
Rude Plexiglas
Lås Rustfrit stål
Størrelse
Størrelse (cm) Urboks: 35 x 20 x 8 Puder: 7.5 x 4.5 x 3.5
Funktioner
Urboks plads 12 ure
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

God kvaliter
Virkelig lækkert og rigtig god kvalitet. Flot læder og dejlig blødt stof på indersiden god beskyttelse
ICE - 11. jan. 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.