Urbokse til 12 ure

I denne kategori finder du vores urbokse, som kan opbevare op til 12 ure. En urboks er optimal, når du skal opbevare dine ure, den tilbyder derudover også en flot fremvisning. Hos Ditur.dk giver vi altid prisgaranti og hurtig levering.
4 vare(r)
Urboks i sort træ til 12 ure-20
399 kr
Vejl. Pris: 599 kr
Urboks i carbon til 12 ure-20
499 kr
Vejl. Pris: 599 kr
Watch tray til 12 ure-20
399 kr
Urboks i sort træ til 20 ure-20
699 kr
4 vare(r)

Urbokse til 12 ure

Den moderne gentleman har flere forskellige ure, så han har et ur, som passer til enhver lejlighed. Det er derfor vigtigt at have et godt sted at opbevare sine ure. Til dette formål er en urboks perfekt, ikke blot til opbevaring, men også til at fremvise dine ure.

Hos Ditur.dk kan du købe urbokse i forskellige formater og størrelser. Vi har urbokse i rød og sort træ, samt læder. I denne kategori finder du vores urbokse til 12 ure. 

Leder du efter et ur til din urboks, så klik ind på Ditur anbefaler. Her finder du et udvalg af de ure, som vi selv synes er lidt mere anbefalelsesværdige. Alle vores ure er naturligvis valgt med omhu. 

God service

For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse, når du handler på vores side. Vi tilbyder derfor altid hurtig levering og 2 års garanti. Vi har ligeledes en fremragende Trustpilot rating - Hvis du har spørgsmål, står vi altid til rådighed.